Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mondd el véleményed, tapasztalatod a Erotikus munka fórumon
részletek »

Erotikus munka fórum

Írd le véleményed, tapasztalataid a(z) Erotikus munka fórumon. Kérdezz bátran másoktól! Kellemes fórumozást kívánunk!

Fórum

Itt vagy: erotikus-munka.tlap.hu » Erotikus munka fórum
Keresett kifejezés
Keresés
samnatha2015.03.31. 15:35 | Válaszolok | #73509
samnatha

sziasztok! svájcba keresek privát kecót,lehetőleg korrekt főnökséggel! csak tulajdonos keressen!
előre is köszönöm a lehetőségeket! bmw321d@freemail.hu

Claudia40 - Előzmények2015.03.30. 22:52 | Válaszolok | #73506
Claudia40

Pami,irtam smst a teloszámodra

Pami92015.03.30. 16:41 | Válaszolok | #73504
Pami9

Claudia40 hogy tudnám felvenni veled a kapcsolatott??

Claudia40 - Előzmények2015.03.30. 15:22 | Válaszolok | #73503
Claudia40

Szia Pami!Rengeteg privat lakast talalsz a neten,nem tudom kiirhatom e az oldal nevét..kol...n.dehatha ráismersz,itt minden tartomanybol kereshetsz,és leterminezed magadnak.Sok sikert!Nem tudok emailt irni,azert itt valaszolok neked

Claudia40 - Előzmények2015.03.30. 15:18 | Válaszolok | #73502
Claudia40

Felkialtojel akart lenni,csak melléütök,bocsi

Hirdetés
Claudia40 - Előzmények2015.03.30. 15:17 | Válaszolok | #73501
Claudia40

Gabriella!Minden szavaddal egyetértek!????

Gabriela2015.03.30. 14:48 | Válaszolok | #73500
Gabriela

Sziasztok kedves dolgozók és tulajdonosok, üzemeltetők.

Sokszor nincs energiám írni - de követem az eseményeket.
Nagyon jó, hogy van egy ilyen kis társadalom egy ilyen weboldal-lehetőség, ahol mindenki elmondhatja tapasztalatait....

ÁM!!! Még mindig kevés a megosztás - élmények, helyek... főleg a rosszat, a nem jó helyeket olvassuk mindannyian - ki hova ragadt be... ki hol találkozott nem korrekt vezetőséggel...
kit hol loptak meg a szobatársai... munkatársai, .. hol van illegálisan feles rendszer (s mégis oda mentek vissza mindig...), hol van rejtett költség (meg az extrádból is le kell már adni, no meg észak-eu országaiban a reklámpénzedet is kifizettetik, de van már olyan, hogy napi leado a feles és a reklámod kifizetése után a szállásért...) Borzalmas és gusztustalan.

De csak belefuttok, visszamentek... tehát kellene a pontos címük ezeknek a LEHÚZÓKNAK!!! nevekkel - tszámokkal, mail címekkel... sok lányt mailban megkeresnek (ok, csinálnak uj mail címet...) De a lakás, apartman, studio címe nem változik gyakran-főleg, ha licenszes a hely...
(ok, ne kössetek bele, angliában bárhol lehet dolgozni- észak eu országaiban is - nem sorolom a részleteket, aki kötekedni akar, az első A betűmbe bele fog kötni - )

A másik meg:
a Jó helyek hol vannak???
Ezeket nem fogjátok ennyiszer olvasni - (én tudok párat-de magyarok... ne is haragudjatok- már a román dolgozni akaró lányok korrektebbek a legtöbb, megbízhatatlan, szava-hihetetlen lányokétól... ígérnek... mennek... buszon, vonaton, repülőn, léghajón, sőt tengeralattjárón ülnek már... mindjárt ... s senki nem érkezik meg... utána a sim kártya sem aktiv - majd a managerek, üzemeltetők, tulajok küldenek egy mailt a lánynak... gerinctelenül elolvassa, de SAKK MATT - nem tud mit visszaírni, legyint ... )

Ezt jól tudjátok üzemeltetők...
S azok a lányok is tudják, akik elígérték magukat (s most olvassák soraimat) és tudják, nem egyszer megtették... S tudjátok miért,??

NINCS önbizalom, és gerincesség... nincs kitartás - egy cél- egy cím...de változtatják- a kicsiny agyukba jön hirtelen egy új infó... egy superul keresünk, 500 vendég van 0,5 lányra naponta-és heti 20 ezer eurot lehet keresni.....s lám... bedőlnek, elhiszik... s a nem tudják hogy kerestek volna-helyre, ahova elígérkeztek nem érkeznek meg... kitalálják (önbecsapással- ami intelligencia hiányt mutat) hogy az sz*r biztos... mert még nem hallottam róla - VAGY - nem jó- csak rágondolja - és elhiszi... utána ahova ment... BE RA GAD !!!!! Majd 1 hét múlva ír annak, ahova ment volna... akik lemondtak MIATTA, a szava miatt más lányt arra a hétre...

Hol van a KORREKTSÉG BELŐLETEK??? Vegye magára az, aki ilyeneket csinál folyamatosan.

Kapok mailokat angol, svájci és német üzemeltetőktől - (engem látjátok szeretnek...mert amikor én kezdtem a szakmát - okos telefon nélkül nokia 6150-essel, mentem, ahova hívtak- s kétsége nem volt a főnöknek, hogy máshova megyek... vagy hogy el sem indulok vagy hogy a vonat és repülő jegyemet nem fizetem ki - s drágább is volt akkor, oszkarék sem léteztek...)

Vagy hogy nincs pénzem a kiútra!!!! - hallja a sok üzemeltető... nem égés ez nektek lányok?
Ti kurválkodtok, s pont nektek nincs?? Pont nektek kellene hogy legyen- a saját kiutadra, hogy pénzt keress...

Ok, a család... éhezés van otthon... (jó, de ne te tartsd már el az egész falut...)
tartozás van... ok, megértjük- de eszel, iszol, Versace nacit veszel...ahelyett, hogy sporolnál a következő kiutadra- LÉGY korrekt- tűnj ki a sok picsa közül- legyél egyedi - vagy mi akik már kiöregedtünk- velünk kihaltak ezek a nők is a szakmából?

Lányok... egy péknek lenne pénze 100-200 euroja kiutazni egy másik országba, ahol nem magyar összegeket keresne meg - nektek, KURVÁKNAK miért nincs SOHASEM????

Átlagban annyit kereshetnétek, mint egy 3 diplomás szívsebész havonta...
Aki akar ebben a szakmában dolgozni, különítsen el bankszámlán annyi pénzt.
Meg kellene tanítanom nektek, hogyan kell pénzt beosztani, sporolni - befektetésben gondolom, nem sokan gondolkodtok -


Van a jó lehetőség - és van az említésre sem méltó.
De sok lány nem nézett tükörbe az elmúlt évek alatt. No meg az amerikai oldalakról letöltött képeik.. most is hallottam egyik barátomtól, Nyugat-Németországban van egy apartmanja - nem is mondom- a lányok hülyének nézték a német hirdetőoldal admin-ját...
Csajok - amit letöltöttetek a googleval- a netről - az a kép megtalálható- keresővel -
Sok üzemeltető lehet nem is tudja? Vagy nem foglalkozik vele?
Szívesen megosztok a technikát -

Nagyon sok lány hamis képekkel akar labdába rúgni (ahelyett, hogy gucci táskát veszel- vegyél fitnesz bérletet... formáld a tested olyanná, ami eladható lesz...).

S igen... az IGAZÁN jó helyek...
Bármilyen helyből lehet igazán jó hely, de a hely minőségét a lányok személyisége (hogy bánik, kommunikál a vendéggel) , az eredeti képeik (3 honapnál nem régebbi) nagyban befolyásolják.

Egy jó kávé az összetevői miatt lesz igazán jó- az aroma tartalma, a magas élvezeti értéke miatt.
Egy HELY ugyanez - SZAR hely nincs, csak SZAR lányokkal megtöltött hely - SZAR szervízzel, SZAR nyelvtudással, SZAR fotóikkal (kamu, régi, photoshoppos...stb...).

Nincs miről beszélni.

Utószó:
Aki türelmetlen-sosem fog jól keresni. Ez a szakma arról is szól, ha komolyan gondolod - ha egy helyre megérkezel, ami új, amiről még nem hallottál (az előítéleteid és a negatív gondolataidat ha félretetted-) - ki kell várnod... egy kliens bázis kiépítés nem fog 3-5 nap alatt lezajlani - HA jó vagy... s nem modell alkat ...de igazán jó- s akarod is csinálni...ez átjön a képen, a hirdetésben, kisugárzásban, majd a szervizben, a kedvességben, a kommunikációban a vendégekkel.

Elvégre ők nem is ismernek téged - (magyarán- leszarják, otthon ki vagy...mit tanultál...stb..) ŐK egy dolog miatt jönnek = hogy elérjék a csúcsélményt... Orgazmust.. semmi más,csakis MAGUK miatt- s ha téged válasz - akkor tetszel enki a képen... de ha tuul photoshopos a képed...vagy kamu... EZZEL máris rontod a ház hírét... meg az ott tartózkodásod alatt a saját bevételeidet is - a vendégek kommunikálnak egymással - kibaszol magaddal és a házzal.

S csodálkoztok, hogy az üzemeltetők szemetek? lehuzósak??
Hááát... az OK ti vagytok... (ezt értse magára az, aki ilyen... aki rendes, normális, tudom, ismer ilyen lányokat is). Ha nem keresel... nem a krízis tehet róla- hanem TE - (plusz a megjelent olcsóbb árakon dolgozók-akik szintén tönkreteszik az országokat)

Adj jó szervizt - vagy menj haza tanulni - s keress más munkát-

Ez az én dió héjnyi konklúzióm.

Köszönöm a figyelmet annak is, akinek unszimpatikus amit írtam, annak is, aki egyet ért (mert csak ez a 2 tábor létezik :) )

Csókollak, ölellek benneteket -

mail címem elérhető bárki számára: silkboob@gmail.com

Gabriela

Pami92015.03.30. 12:52 | Válaszolok | #73499
Pami9

Sziasztok.
Németországba vagyok jellenleg.Azonnali kezdéssel keresek privát lakást...ne legyen tömeg nyomor ha lehet.
2 éve dolgozom.
Németül beszélek.
Full szervizes vagyok.
Ide várom az ajánlatokat:
pamivw9@gmail.com
Tel 49 176 85606297

Hannah.2015.03.30. 08:37 | Válaszolok | #73498
Hannah.

Sziasztok!

Sürgősen munkát keresek.Olyan helyet,ahová a párom is velem is jöhet,mert hosszabb terminek érdekelnek.Ami NEM érdekel:Ausztria,Németország.
Ami érdekel:Anglia,Belgium,Dánia,Olaszország,Franciaország,illetve Svájban Genf.
Szőke hajú,nagy cicis,megbízható vagyok,glamour fotókkal rendelkezem.
Ajánlatokat erre a címre várok:
sokpenz2015@freemail.hu
Köszönöm

loraera302015.03.29. 12:58 | Válaszolok | #73495
loraera30

Sziasztok!
Megbízható,pörgős erotikus masszázs szalont keresünk a barátnőmmel!Tudna valaki segíteni,ajánlani helyeket?!Válaszokat előre is köszönöm!:)
e-mail:
era.munka30@gmail.com

Új hozzászólás küldés

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
igennem
Tuti menü