Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mondd el véleményed, tapasztalatod a Erotikus munka fórumon
részletek »

Erotikus munka fórum

Írd le véleményed, tapasztalataid a(z) Erotikus munka fórumon. Kérdezz bátran másoktól! Kellemes fórumozást kívánunk!

Fórum

Itt vagy: erotikus-munka.tlap.hu » Erotikus munka fórum
Keresett kifejezés
Keresés
kriszti352014.11.27. 16:01 | Válaszolok | #72691
kriszti35

Sziasztok irtatok sokan nagyon koszonom!!de en kimondottan osztrakba keresek Privat lakast .!!aki tud irjon sztojka29@freemail.hu

barbara0002014.11.27. 15:37 | Válaszolok | #72690
barbara000

sziasztok németországban keresnék olyan apartmant ahova párom is jöhetne kérlek jelentkezetek a barera000@gmail.com ra köszönöm

Nikk- - Előzmények2014.11.27. 14:41 | Válaszolok | #72689
Nikk-

Ha ennyire szánalmas vagyok, akkor mi a fenének foglalkozol velem? :P
Másrészt meg, igen, van egy adónem a lányok után is, amit normális kupitulajok maguk fizetnek, és nem a lányokat nyúlják le naponta. A lányok, természetes személyként nem adózhatnak itt, ugyanis nincs itten adószámuk. Hogy te még nem találkoztál normális tulajjal, az nem az én bajom. Nem elég, hogy sötét vagy, de még ki is oktatsz. Gratula az idiótaságodhoz, és fizess csak tovább is.

ZsannaCicu2014.11.27. 13:05 | Válaszolok | #72687
ZsannaCicu

A szünet idejére (kb dec 20-jan 5) keresek szexmentes masszázs munkát, első sorban Bécsben, vagy a környéken! Írjatokkkkkkk :))

boys.m@mailbox.hu

kiskacsa2014.11.27. 12:37 | Válaszolok | #72686
kiskacsa

Nikk !

Nálad ostobább emberről is már rég hallottam :DDDD
Chemnitzbe adót kell fizetni külön a tulajnak KÜLÖN A LÁNYOKNAK
mert máshogy nem lehet dolgozni ;)
Itt vakargatod magad egész nap és irkálod ki a baromságaidat amiről halvány fogalmad nincsen :D
Ez az oldal azért van, hogy a lányok segítsenek egymásnak stb...
Te meg folyton a baromságaidat irkálod amire szinte senki nem kíváncsi
Csinálj egy oldalt magadnak vagy vezess naplót és írd le a nagy semmit mert, hogy életed nincs az
is látszik. Akárhányszor feljövök ide a baromságaidról szól már ez az oldal
Persze tudom, hogy ehez is egy regényt fogsz írni mert unatkozol
Tényleg nagyon szánalmas vagy :D

Hirdetés
Nikk- - Előzmények2014.11.27. 09:37 | Válaszolok | #72685
Nikk-

A régi szép idők ... ;))) Más korszak, más gyakorlat. Ezzel szemben ma más a helyzet. Az EU-val nem cukrászdája lett Bécsben a magyarnak -emlékszel, ezzel kampányoltak anno a csatlakozás mellett-, hanem kupija Ausztriában, Németországban meg Svájcban. És nem ám átvették az osztrák, német vagy svájci mentalitást! Nem, hozták a tipikus magyart, az átvágást, egymás lehúzását, kihasználását, átverését. Olvashattad lentebb, olyan szerencsétleneket használnak ki, akik már attól el vannak ájulva, hogy milyen jó hely, ahol vannak, ha napi 100-150 eurót keresnek. Pedig ennyiért igazán kár ezt a melót végezni, csak az árakat törik le. És még sötétek is.

xgaby2014.11.26. 22:29 | Válaszolok | #72684
xgaby

Németország ?Vorzeige Edelpuffpuff?- jában Düsseldorf Rethelstrasse 73-77, mindig is mindekinek le volt fénymásolva a személyazonosító okmánya. Mindenki fizetett napi átalányt, mikor dolgozott, holott a club-ok hivatalosan mint Maedchenheim működtek, és hivatalosan csak különböző árfekvésű szobákat bocsátottak rendelkezésre, viszont rendelkeztek alkoholmérési engedéllyel fel a szobába is.Meg saját ATM-el. Ez több évtized alatt alakult így ki. Folyt is a Veuve Clicot vagy a Roederer. Másról nem is beszélve. Megtalálod a neten Rethelstrasse vagy Bert Wollersheim alatt, ha még nem ismered. 5 rugókat lehetett keresni, különösen ha a vendégnél volt egykét egység beszélgetéselősegítő. Feleségeknek csinálnak ?Tag der offener Türe?t. Nagyon jó volt ott lenni.

Nikk- - Előzmények2014.11.26. 21:24 | Válaszolok | #72683
Nikk-

Ha nincs bejelentett németországi lakhelyed, nincs német adószámod, nem adózol itt. Nem is tudnád megtenni, még ha akarnád sem. Otthon kell adóznod. És ezeknek a lányoknak akiket a kupitulajok levesznek -aztán jól nem fizetik be az adót utánuk, vagy csak egy részét- nincs sem német lakhelyük, sem német adószámuk. Ezt a pénzt bizony a tulajnak kell benyelnie. Érdekes módon a nem lehúzós tulajok rendszeresen be is nyelik -heti egyszer fizetnek valamennyit a lányok után, így a finanzamt nem cseszteti őket. Amelyik tulaj napi rendszerességgel szedi be a lányoktól a pénzt, az tuti nem fizeti be a teljes összeget. A lányoknak otthon kell adózniuk. Hogy megteszik-e vagy sem, az az ő dolguk meg a NAVé.
Ez a kategória volt ugye a havonta 2 hetet itt dolgozó lányoké, akiknek otthon van a bejelentett lakcímük és adószámuk.
A másik kategória, amiről te is írtál, az azoké, akik itt élnek, bejelentett lakcímmel és német adószámmal. Nos, erről csak annyit, hogy aki annyira idióta, hogy időnként nem fizet valamennyi adót magától, hogy békén hagyják, az vastagon meg is érdemli, hogy a finanzamt saccoljon meg neki egy összeget. A saját maga hülyesége miatt fizethet jóval többet. Úgy látom, te csak ilyen ostoba tyúkokat ismersz, de talán egyszer majd valahol összefutunk, és akkor elmondhatod, hogy ismersz kivételt is. ;))))

xgaby - Előzmények2014.11.26. 20:42 | Válaszolok | #72682
xgaby

Természetesen soha senkit nem ismertem aki ez után a tevékenység után valaha is adózott volna. Viszont sok hivatalosan is Németországban különösen Bayern és Baden-Württembegben élő és/vagy dolgozó lányt besaccolt az adóhivatal, Hogy mennyit keresett, ami ellen nincs appeláta, ezzel az összeggel tartozol, elvehetik akár az ékszereidet, kocsidat, kecódat is, ha nem fizetsz. És mivel Unió vagyunk nincs határa a német adóhivatal követeléseinek. Úgyhogy csak óvatosan: írass mindent a párod nevére! Hahahahahaha...

xgaby - Előzmények2014.11.26. 16:38 | Válaszolok | #72681
xgaby

A lányok adóelőlegátalányáról: Die Höhe dieser Pauschale variiert je nach Bundesland bzw. Stadt und liegt in einem Rahmen zwischen 7,50 und 30 Euro. Die Teilnahme am Düsseldorfer Verfahren wird mit der Steuerfahndung vereinbart und soll zu einer Verschonung vor regelmäßigen Kontrollen der Finanzbehörden führen. Teljesen világos. Aki Magyarországon adózik, az ezt visszakapja a németektől. Mert a német abból indul ki, hogy ha nem Németben, akkor Magyarban adóznak a lányok. Aki sehol, az örüljön, hogy ennyivel megússza.
Das Düsseldorfer Verfahren wird derzeit in Baden-Württemberg, Berlin, Hessen, Nordrhein-Westfalen, Rheinland-Pfalz, Saarland und Sachsen angewendet. Ezeken a helyeken van ez a fajta adóelőleg. (Düsseldorfer verfahren)
Semmi köze ahhoz, hogy az üzemeltető mit adózik a saját nettó bevétele után: Mit den steuerlichen Pflichten der Bordellbetreiber hat das Verfahren nichts zu tun. Für sie bleibt es bei den geltenden gesetzlichen Regelungen. Da der jeweilige Betreiber in der Regel ortsansässig und bekannt ist, besteht kein Bedarf für ein vereinfachtes Verfahren.

Új hozzászólás küldés

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
igennem
Tuti menü